tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans lillsyrrehäng

I dag har jag och syrran krokat i armkroken sedan tidig morgon. Kroken har suttit stenhårt hela dagen. Vi ses inte alls så ofta som vi hade önskat. Avståndet mellan Sverige och Italien inbjuder tyvärr inte till några spontana kafferep.
Men när vi ses, så gör vi det ordentligt.
Dagarna känns härligt långa också. Fred kan kanske ha en bidragande orsak till detta, då han för närvarande är den mest morgonpigga av oss i familjen.
Frukosten stod på bordet vid 7, morgonpromme vid 9, BVC för 8 månaderscheck vid 10. Mellis vid 11, powernap vid 12, gymmet vid 1.
Vi körde överkropp i dag. Jag har fått tillbaka mitt onda i högerskinkan och ska ta det lilla lugna med benträning, så därför körde vi ännu mera armar, axlar och bål.
Träningen fick en ny dimention i dag. Alla plankövningar blev dubbelt så jobbiga. Hur då? Jo, när man asgarvar sig igenom hälften, spänns magen och voilá: mer magträning.
Önskar att syster alltid hängde med på gymmet.
I kväll har vi haft mysig alla hjärtansdag middag med kusinerna och faster Lina. Vi har käkat lammbiff, frästa broccolibuketter och zuccini med grönsallad och rödvin.
En tisdagskväll med det lilla extra alltså.
Har ni firat alla hjärtans?
Chiiiiiiiins....
Snart så...
Mycket roligt i dag på gymmet.
Brännande axelpress.
Bollträning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar